Search
Close this search box.

Hej byggföretag!

Vill ni bredda ert byggföretags erbjudanden och locka till er fler spännande projekt? Upptäck möjligheterna tillsammans med oss.

"Hållbarhet, effektivitet, och tillväxt genom smarta samarbeten"

Econic Homes växer och vi letar efter fler dedikerade partners över hela landet.

Som partner får du tillgång till våra husmodeller som du kan visa upp och marknadsföra till intresserade privatpersoner i ditt närområde. Det är moderna, attraktiva hus som uppfyller alla krav på genomtänkt boende. Och som dessutom är framtagna för att kunna produceras på ett rationellt sätt, på plats eller i block, med bra flöde genom olika arbetsmoment.

Vi hjälper även till med att rita upp unika projekt där kunden själv har skisser och idéer för sitt hus. Och behöver ni dessutom hjälp med att hantera intresseförfrågningar och lotsa kunderna genom beslutsprocessen står vi också till hands – tills de är redo att ta emot offert och skriva avtal med er.

Trygg process där ni håller i rodret

Vi förser er med det stöd du behöver, men du äger kundrelationen. Det är ni som bestämmer med kunden vad som ska ingå i leveransen, och som tar hand om offerering och att skriver avtal.

Låter det bra?

Kontakta oss via formuläret längre ner på sidan, eller under kontakta oss, och berätta om ert företag så återkommer vi för vidare diskussion.