Sök
Stäng denna sökruta.

Fritidshus 92

Fritidshus 92

Ett välplanerat fritidshus i två plan som kombinerar funktion och design för en optimal upplevelse. i nedre plan finns köket med generösa fönster som släpper in mycket ljus och ger en känsla av rymd. Matplatsen ligger i intill och skapar en perfekt flöde för att laga mat och samtidigt umgås med familjen eller gästerna.

På övre plan hittar du ett allrum med stora fönster som ger en fantastisk utsikt. Här finns även ett badrum med bastu för avkoppling efter en aktiv dag.

Kombinationen av modern design och funktionella lösningar gör detta fritidshus till ett drömhus för den som söker en plats att njuta av ledig tid och avkoppling.

Planlösning

Bilder

Skräddarsydd husdesign

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att komma med egna husritningar och idéer när det gäller deras byggprojekt. Vi förstår att varje kund har sina unika önskemål och behov, och vi vill att våra kunder ska känna sig delaktiga i processen. Genom att ta emot egna ritningar kan vi arbeta tillsammans med kunden för att skapa en byggnad som är anpassad efter deras specifika önskemål.