Sök
Stäng denna sökruta.

Fritidshus 80

Fritidshus 80

Detta fritidshus i ett och ett halvt plan är det perfekta valet för den som söker en avkopplande och trivsam fjällsemester.

Den öppna planlösningen med gemensamhetsutrymme och kök som sträcker sig över båda våningarna gör rummet luftig och är det perfekta stället för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Och för den som önskar lite extra avkoppling finns en bastu där man kan koppla av och återhämta sig efter en dag i backen.

På övre planet finns två sovrum, som ger en känsla av avskildhet. Dessa sovrum erbjuder den perfekta platsen för en god natts sömn, samtidigt som de ger en vacker utsikt över omgivningarna.

Fritidshuset är välplanerat och passar perfekt för den som söker en fjällsemester med alla bekvämligheter man kan önska sig.

Planlösning

Bilder

Skräddarsydd husdesign

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att komma med egna husritningar och idéer när det gäller deras byggprojekt. Vi förstår att varje kund har sina unika önskemål och behov, och vi vill att våra kunder ska känna sig delaktiga i processen. Genom att ta emot egna ritningar kan vi arbeta tillsammans med kunden för att skapa en byggnad som är anpassad efter deras specifika önskemål.